ГоловнаСуспільствоЖиття

Житель Кагарлика отримав два роки в'язниці за побиття поліцейського стільцем

Інцидент стався влітку.

Житель Кагарлика отримав два роки в'язниці за побиття поліцейського стільцем
Фото: www.obozrevatel.com

Суд засудив до двох років позбавлення волі 42-річного жителя Кагарлика Київської області, який у червні цього року, перебуваючи напідпитку, побив місцевого поліцейського стільцем у його службовому кабінеті.

Про це повідомляється на сайті обласного відділення Нацполіціі.

Зазначають, що влітку патрульні отримали повідомлення про сімейну сварку у квартирі. Чоловік напідпитку прийшов до колишньої дружини вчергове з'ясувати стосунки. Жінка була змушена викликати поліцію.

"Коли прибули співробітники поліції, дебошир поводився агресивно, на зауваження не реагував і почав погрожувати правоохоронцям фізичною розправою. Щоб припинити правопорушення, працівники поліції доставили його у відділок. Перебуваючи у службовому кабінеті, під час складання матеріалів про адміністративне правопорушення про вчинення насильства у сім'ї, чоловік схопив стілець і щосили вдарив ним по голові працівника поліції. Пізніше старшого сержанта поліції доставили у травматологічне відділення лікарні, де йому діагностували рвану рану голови та струс мозку", - йдеться у повідомленні.

Того ж дня відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу.

Нагадаємо, раніше у Києві затримали місцевого 41-річного жителя, який вдарив в обличчя поліцейського. Йому загрожує до п'яти років в'язниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram