ГоловнаСуспільствоПодії

У Коцюбинському на парковці згоріли сім автомобілів

Серед згорілих авто - дві машини співробітниці селищної ради.

У Коцюбинському на парковці згоріли сім автомобілів
Фото: facebook.com/pol.kyivregion

У смт Коцюбинське Київської області вночі на парковці згоріли кілька автомобілів, у тому числі дві машини сім'ї співробітниці селищної ради Дарини Александрової.

Про це повідомляє прес-служба поліції області в Фейсбуці.

"Цієї ночі в смт Коцюбинське на парковці біля однієї з багатоповерхівок відбулося одночасне загоряння двох автомобілів. Вогонь швидко перекинувся на інші авто... На жаль, урятувати автотехніку на парковці не вдалося. Вогнем пошкоджено сім автомобілів, серед них Mercedes, Mitsubishi, Hyundai", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, невстановлена особа підкинула під автомобіль "Мерседес" невідому речовину, після чого почалося його загоряння.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу. Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення причетних до підпалу.

Народний депутат Ольга Червакова в Фейсбуці назвала подію "черговою атакою на активістів". За її даними, спалили два автомобілі сім'ї Дарини Александрової, яка "останнім часом працює в селищній раді і відповідає за запуск опалення в селищі".

"Є свідки, які однозначно стверджують, що це підпал", - додала Червакова.

Нагадаємо, 12 жовтня в центрі Харкова рано-вранці сталася пожежа, в результаті якої згоріли п'ять легкових автомобілів, а також постраждав фасад будинку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram