ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція Києва розслідує чергову бійку зі стріляниною на лівому березі

Невстановлені особи побилися біля торгового центру на вул. Тростянецькій.

Поліція Києва розслідує бійку зі стріляниною, під час якої було поранено двох людей. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Повідомлення про масову бійку із застосуванням зброї надійшло в поліцію вчора, 15 жовтня, о 16:00. Інцидент стався біля торгового центру на вул. Тростянецькій.

"Поліцейські з'ясували, що між невстановленими особами виник спочатку словесний конфлікт, а потім почалася бійка, протягом якої поранення отримали двоє молодих людей - 20 і 26 років. Постраждалих доправили в медичний заклад для надання необхідної допомоги, від подальшої госпіталізації вони відмовилися", - сказано в повідомленні.

За словами постраждалих, під час бійки один з чоловіків вихопив пістолет і зробив кілька пострілів, після чого всі учасники інциденту втекли.

Під час огляду місця події правоохоронці вилучили 5 гільз для відстрілу патронів травматичної дії.

Крім того, поліцейські перевірили інформацію про замінування позашляховика, припаркованого поруч. На днищі поліцейські виявили закріплений GPS-навігатор. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

Правоохоронці встановлюють причини, обставини і всіх учасників конфлікту, вивчають записи з камер відеоспостереження і спілкуються зі свідками події для об'єктивного розслідування події.

Нагадаємо, минулого тижня біля станції метро "Лісова" в Києві відбулася бійка із застосуванням пневматичної зброї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram