ГоловнаСуспільствоПодії

У квартиру лідера С14 Мазура кинули вибуховий пристрій (оновлено)

Постраждав батько активіста, його госпіталізовано.

У квартиру лідера С14 Мазура кинули вибуховий пристрій (оновлено)
Фото: LB.ua

У квартиру координатора націоналістичної організації С14 Сергія Мазура кинули вибуховий пристрій. Про це повідомив народний депутат Ігор Луценко на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Близько години тому у квартиру мого помічника на громадських засадах Сергія Мазура з організації "Січ" було кинуто вибуховий пристрій. Постраждав батько Сергія. Винесло скло вікна. Попередньо - граната або вибуховий пакет", - написав Луценко.

У потерпілого, за словами Луценка, значна крововтрата і осколкові поранення ніг.

Нардеп пов'язує вибух з "громадською діяльністю" Мазура.

Інших подробиць інциденту на цей момент немає.

Оновлення. Поліція підтвердила вибух у квартирі Мазура в Борисполі. Згідно з повідомленням, зловмисники підставили драбину до будинку, оскільки квартира розташована на другому поверсі.

Фото: kv.npu.gov.ua

"61-річний господар житла перебуває в лікарні. На момент вибуху у квартирі перебували ще двоє членів сім'ї - дружина і син", - сказано в повідомленні.

Поліція кваліфікувала вибух як замах на вбивство.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що Апеляційний суд Києва скасував цілодобовий арешт підозрюваного у справі про погром табору ромів у Києві Сергія Мазура, призначивши нічний домашній арешт. Суд скасував ухвалу суду першої інстанції про цілодобовий домашній арешт, частково задовольнивши апеляційну скаргу захисту, і застосував запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram