ГоловнаСуспільствоПодії

Під Одесою підірвали автомобіль місцевої чиновниці

Два роки тому невідомі викрали, вивезли в ліс і сильно побили її батька.

Під Одесою підірвали автомобіль місцевої чиновниці
Фото: dumskaya.net

В Одеській області поліція почала розслідування за фактом вибуху у дворі секретаря Ради Мологівської об'єднаної громади. Про це повідомили в Нацполіції Одеської області, пише УНІАН.

"У ніч на 7 жовтня близько 2:00 в селі Випасне Білгород-Дністровського району стався вибух у дворі приватного житлового будинку. Встановлено, що вибухнув автомобіль, який був у дворі, і, за попередньою інформацією, причиною вибуху стала граната РГД-5", - йдеться у повідомленні.

Постраждалих в результаті інциденту немає.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 194 (умисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Як пише "Думская", вибух стався у дворі житлового будинку секретаря Ради Мологівської сільської об'єднаної громади Білгород-Дністровського району Олени Дрогомощенко.

Фото: http://dumskaya.net

Фото: http://dumskaya.net

Фото: http://dumskaya.net

У виданні зазначають, що два роки тому невідомі викрали, вивезли в ліс і сильно побили батька Олени Дрогомощенко Михайла, який також є депутатом сільради. Він зміг дістатися до дороги, де його знайшли місцеві жителі.

Сім'я Дрогомощенків, за інформацією журналістів, багато років веде боротьбу з приватним підприємцем, який займається водопостачанням Випасного і сусіднього Сухолужжя.

Нагадаємо, за останню добу в Одесі сталося дві стрілянини. Увечері 6 жовтня обстріляли автомобіль, вдень 7 жовтня на одній з центральних вулиць міста з пістолета поранили перехожого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram