ГоловнаСуспільствоЖиття

«Лото-Забава»: У Запоріжжі розшукується 300-й мільйонер Новости компаний

Розіграш 992-го тиражу «Лото-Забава», який відбувся 12 серпня 2018 року, подарував Україні ювілейного 300-го лотерейного мільйонера, появу якого з нетерпінням чекали як гравці, так і ведучі телерозіграшів. Лічильник «Фабрики мільйонерів» стрімко зростав з моменту старту нових правил розіграшу «Лото-Забава», які були покликані подвоїти кількість улюбленців Фортуни, що виграють мільйони. Мета досягнута, а напередодні свого 19-річчя улюблена мільйонами українців народна лотерея вже святкує появу трьохсотого мільйонера у своїй історії та 21-го щасливчика 2018 року.

Щасливий білет №0199660 на ювілейний мільйон придбали у м.Запоріжжя на фірмовому островку «М.С.Л.», що в супермаркеті «Сільпо» на вул. Чарівній, 155-Б. Виграш мільйону знову забезпечила кулька з парним числом 56, яка першою випала з великого лототрону на початку розіграшу 992-го тиражу «Лото-Забава». Таким чином, гравець, закресливши три лінії з двома пільговими підківками, гарантовано виграв 1 000 000 гривень.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» запрошує новоспеченого переможця приєднатися до закритого елітного «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.», взяти учаcть у ексклюзивній подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» для двох осіб та завітати до студії «Лото-Забава». Цією пропозицією вже скористався Денис Шадура зі Львова, який провів незабутній вікенд у столиці протягом 11-12 серпня.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає 300-го мільйонера «Лото-Забава»  та  радить звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу. 

     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram