ГоловнаСуспільствоПодії

Стрілянина на Троєщині: поліція виявила мікроавтобус і затримала двох підозрюваних

У бійці отримали вогнепальні поранення двоє людей, їх госпіталізували.

Київська поліція затримала двох підозрюваних у бійці зі стріляниною, яка сталася сьогодні в районі столичного ринку "Троєщина". Про це повідомляє столичне управління поліції.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

"О 10:40 до чергової частини надійшло повідомлення про бійку між чоловіками, при цьому учасники стріляли з невідомої зброї. Правоохоронці прибули на місце події, де виявили трьох чоловіків зі слідами побоїв. Щоб встановити обставини бійки, поліцейські проводять огляд, спілкуються з очевидцями і встановлюють наявність камер відеоспостереження", - сказано в повідомленні.

За словами свідків, зловмисники зникли з місця події білим мікроавтобусом Mercedes і двома сріблястими автомобілями BMW і Toyota іноземною реєстрації.

У Києві було оголошено план "Перехоплення", в результаті якого поліція виявила розшукуваний "Мерседес" у районі Гідропарку. Правоохоронці затримали двох чоловіків, їх везуть у відділення поліції для опитування та з'ясування обставин того, що сталося.

Крім того, поліція повідомила про поранених: одного чоловіка госпіталізовано з дотичним пораненням стегна, другий отримав кулі в ноги і живіт.

Нагадаємо, раніше в Києві невідомий чоловік вистрелив із пневматичної зброї в учасника акції протесту на вулиці Туполєва і втік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram