ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 41 раз відкривали вогонь по позиціях військових на Донбасі

Двоє бійців отримали поранення.

Бойовики 41 раз відкривали вогонь по позиціях військових на Донбасі
Фото: facebook/pressjfo.news

За минулу добу, 13 серпня, російські окупаційні війська 41 раз відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців на Донбасі, в тому числі 11 разів з важкого озброєння.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил у Фейсбуці.

Бойовики вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а на окремих напрямках - з озброєння БМП і протитанкових ракетних комплексів. Також зафіксовано застосування артилерії калібру 122 мм і мінометів.

Під обстріл потрапили захисники Кримського, Новотошківського, Троїцького, Новозванівки, Новолуганська, Південного, Майорська, Залізного, Північного, Опитного, Авдіївки, Новотроїцького, Богданівки, Гнутового, Лебединського, Павлополя, Водяного і Широкиного. Також супротивник обстріляв зі ствольної артилерії калібру 122 мм захисників Новотошківського, з мінометів калібру 120 мм - позиції ЗСУ біля Залізного, Північного і Богданівки, а з мінометів калібру 82 мм - позиції біля Новозванівки, Троїцького, Авдіївки і Водяного.

У результаті бойових дій два військовослужбовці Об'єднаних сил отримали поранення.

Упродовж поточної доби бойовики двічі відкривали вогонь - біля Павлополя і Широкиного.

За даними розвідки, двох окупантів знищено, п'ятеро поранені.

Нагадаємо, упродовж дня понеділка бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в тому числі п'ять разів із застосуванням важкого озброєння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram