ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція Бердянська звільнила викраденого чоловіка і затримала нападників

Трьох місцевих жителів затримали.

У Бердянську троє зловмисників викрали чоловіка, утримували його і вимагали гроші. Поліцейські звільнили потерпілого і затримали підозрюваних, повідомляє прес-служба регіональної поліції.

13 серпня близько 11:30 в Бердянський відділ поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки 1985 року народження. Жінка розповіла, що троє чоловіків вивезли її співмешканця, 1984 року народження, погрожують і вимагають гроші.

Співробітники кримінальної поліції і групи реагування Бердянського відділу поліції оперативно відпрацювали наявну інформацію. Вони встановили місцеперебування автомобіля, звільнили постраждалого та затримали підозрюваних.

Фото: npu.gov.ua

Під час огляду автомобіля у затриманих виявили кастет, газовий балончик, шприц з невідомою прозорою рідиною, пакет із подрібненою рослинною речовиною та гроші. Трьох зловмисників, 1986, 1985 і 1987 року народження, затримано за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Відкрито кримінальні провадження за ознаками ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Найсуворіша санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, в липні поліції вдалося знайти і затримати зловмисників, які викрали бізнесмена з Дніпра.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram