ГоловнаСуспільствоЖиття

Миколаївський "Центр захисту тварин" припинив відловлювати бродячих собак через конфлікт з зоозахисниками

Волонтери не пропускають автомобілі на територію КП після вбивства 70 тварин, які перебували там.

Миколаївський "Центр захисту тварин" припинив відловлювати бродячих собак через конфлікт з зоозахисниками
Фото: КП "Центр защиты животных" г. Николаев

Зоозахисники блокують роботу "Центру захисту тварин" у Миколаєві, через що підприємство зупинило вилов бездомних тварин у місті. Таку заяву центр оприлюднив на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Уже тиждень роботу комунального підприємства Миколаєва "Центр захисту тварин" блокують представники зоозахисту. Вони не пропускають автомобілі на територію підприємства і заважають проводити діяльність з вилову собак і підбору трупів бездомних тварин. Повідомляємо про тимчасове припинення вилову собак, за винятком випадків крайньої необхідності", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, конфлікт між зоозахисниками і центром триває вже другий тиждень. Співробітники центру приспали 70 тварин на тій підставі, що тварини були агресивні або хворі. За даними зоозахисників, йдеться про 135 тварин, у тому числі цуценят, які були доволі здорові та соціалізовані.

Міська влада розглянула конфлікт минулого тижня, директора центру Олександра Голобродського тимчасово відсторонено від обов'язків, а в КП проводять перевірку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram