ГоловнаСуспільствоЖиття

Зоозахисники побилися з директором комунального притулку в Миколаєві

Олександра Голобродського звинувачують у вбивстві 135 підопічних тварин.

Зоозахисники побилися з директором комунального притулку в Миколаєві
Фото: novosti-n.org

У Миколаївській міській раді 17 липня під час перерви в сесії виникла бійка між зоозахисниками і "прихильниками радикальних заходів" щодо бездомних тварин. Про це повідомляють "Новости Николаева".

Зоозахисники звинувачують директора комунального підприємства "Центр захисту тварин" Олександра Голобродського в убивстві 135 тварин у притулку. Сьогодні активісти прийшли з пікетом до будівлі мерії, сюди ж прийшли і прихильники жорстоких заходів до безпритульних собак. Почалася словесна перепалка, яка переросла в бійку.

Співробітникам поліції вдалося розборонити їх, під прикриттям правоохоронців Голобродський спробував покинути будівлю, але зоозахисники погналися за ним. У бійці взяв участь депутат міськради Владислав Єнтін, який вдарив директора КП. Поки депутата заспокоювала поліція, Голобродського доправили у відділок давати свідчення. Йде про вбивство тварин чи про бійку, на цей момент невідомо.

Нагадаємо, 16 липня зоозахисники виявили зникнення великої кількості тварин із комунального притулку. Пізніше директор КП нібито підтвердив знищення 135 собак (дорослих і цуценят) і навіть доповів про це заступнику мера Миколаєва Юрієві Степанцю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram