ГоловнаСуспільствоЖиття

Найкращі джазові концерти другої половини серпня

Найкращі джазові концерти другої половини серпня

Дивовижні моменти давно знайомої музики в поєднанні з новими ритмами і акордами - це і є джаз концерт у Києві. Справжнє свято імпровізації, яке приносить слухачам особливе задоволення. У джазових мелодіях чути тільки позитив, вони дарують нову надію світлого майбутнього і багато веселощів. Така музика стає ідеальною, коли музиканти виконують її з повною віддачею - вони передають усі свої емоції публіці. Виконавець вступає в діалог зі слухачем, відверто розповідаючи йому свою історію.

Джаз концерт у Києві - ідеальна можливість для кожного поціновувача справжньої музики насолодитися живим якісним звучанням улюблених ритмів, танцюючи або випиваючи улюблений напій. На кінець літа, у другій половині серпня в Києві буде кілька незабутніх джазових концерту, це: Louis Armstrong & Ella Fitzgerald, Summer Time, Sinne Eeg Quartet, Ray Charles, Sinatra, Love Songs, Marc Bernstein Quartet, Adam Naas, Nat King Cole & Nina Simone та ін... Пропустити їх не можна нікому, адже саме ці вечори, проведені в компанії з неймовірно талановитими джазовими виконавцями, запам'ятаються вам назавжди. Докладніше про деякі з них.  

Louis Armstrong & Ella Fitzgerald на терасі «Всі. Свої»

Колектив Old fashion band виконає для публіки найкращі композиції з репертуару неповторного Луї Армстронг і «королеви джазу» Елли Фіцджеральд. Мелодії двох найбільших джазменів, які полонили серця багатьох джазових шанувальників, звучатимуть під неймовірно красивий захід сонця. Цей концерт обіцяє бути неймовірно романтичним і захопливим.

Концерт сальса-бенда Dislocados Summer Time на Пляжі ПБК

Концерт сальса-бенду Dislocados Summer Time на Пляжі ПБК

Звуки сальси полонитимуть усіх присутніх на пляжі ПБК. Якщо не хочете пропустити один з найбільш танцювальних джазових вечорів сезону, купуйте квитки на захід на сайті TicketsBox. 10 учасників бенду змусять гостей свята відчути ритми сальси кожною частинкою свого тіла. А що обов'язково вас здивує, так це авторські аранжовані українські народні пісні.

Sinne Eeg Quartet у Мистецькому Арсеналі

.

М'яка таємничість вокалу Сінне Ег і солідна гра ветеранів американської музики подарує публіці феєрію почуттів. У музиці артистів є експресія та драма, чуттєвість і сексуальність, а також природна легкість. Цей Джаз концерт у Києві запам'ятається вам вишуканістю і неповторним стилем скандинавської вокалістки.

Концерт французького музиканта Adama Naasa на Пляжі ПБК

Ще один яскравий джаз концерт у Києві, який не можна не відвідати. І в цьому вам поможетTicketsBox. Це буде дебютний виступ артиста в столиці. Він неодмінно запам'ятається вам сильним вокалом і м'якими барвистими мелодіями.

Проведіть закінчення літнього сезону під звуки улюблених джазових композицій. Разом з TicketsBox зробити це буде дуже просто.  

https://text.ru/spelling/5b715eea7e133      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram