ГоловнаСуспільствоПодії

Патрульні зупинили водія екскаватора, у якого в крові було 2,16 проміле алкоголю і тряслися руки

Інцидент стався на автодорозі "Стрий - Знам'янка" у Хмельницькій області близько 11-ї ранку.

Патрульні зупинили водія екскаватора, у якого в крові було 2,16 проміле алкоголю і тряслися руки
Фото: hm.npu.gov.ua

На автомобільній дорозі М12 "Стрий - Знам'янка" в Хмельницькій області патрульні помітили екскаватор, який хаотично маневрував посеред дороги, грубо порушуючи вимоги розмітки.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

Інцидент стався в четвер, 19 липня, близько 11-й години ранку. Патрульні зупинили екскаватор і, поспілкувавшись з водієм, помітили у 44-річного чоловіка виразні ознаки алкогольного сп'яніння - характерний запах, почервоніння очей і тремтіння кінцівок.

Поліцейські запропонували чоловікові пройти тест на сп'яніння. Результат показав, що вміст алкоголю в його крові перевищує допустиму норму більш ніж у 10 разів - 2,16 проміле.

"За керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння патрульні склали на водія адміністративний протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння)", - йдеться в повідомленні.

У поліції також повідомили, що від початку року патрульні виявили і задокументували майже 650 водіїв, які керували автомобілем з явними ознаками алкогольного сп'яніння, 80 із них - не вперше з початку року.

Нагадаємо, Верховна Рада збирається посилити покарання для п'яних водіїв до 10 років в'язниці замість штрафу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram