ГоловнаСуспільствоЖиття

Затриманого у Мукачеві наркоторговця заарештували із заставою в 15 млн гривень

Жителю Закарпаття обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб.

Затриманого у Мукачеві наркоторговця заарештували із заставою в 15 млн гривень
Фото: facebook.com/Олег Сенюк

Галицький районний суд Львова визначив заставу в розмірі 15,5 млн гривень для наркоділка із Закарпаття, якого правоохоронці затримали під час спецоперації в Мукачевіо. Його заарештували на два місяці.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

"Жителю Закарпаття, якого підозрюють у виготовленні і неодноразовому збуті опію екстракційного, обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб. Як альтернативу визначено внесення застави у розмірі 15,5 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що протягом квітня-липня 2018 року за процесуальним керівництвом військової прокуратури регіону задокументовано неодноразові факти виготовлення та збуту зазначеним наркоділком 3,5 л опію екстракційного. Крім того, під час проведеної спецоперації загалом вилучено 7,5 л опію екстракційного - 150 тисяч доз наркотику на суму близько 15 млн грн.

Як повідомлялося, в середу, 18 липня, поліція провела в Закарпатській області спецоперацію із затримання членів організованої групи наркоділків. Під час затримання один зі зловмисників вчинив опір поліцейським, тому до них застосували вогнепальну зброю.

За даними лідера закарпатських правих Тараса Деяка, затримані наркоторговці - роми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram