ГоловнаСуспільствоПодії

На базі відпочинку в Миколаївській області отруїлися 10 людей

Постраждалі госпіталізовані в стані середньої тяжкості.

На базі відпочинку в Миколаївській області отруїлися 10 людей
Фото: Depositphotos/SUKIYASHI

Вісім дітей і двоє дорослих, які відпочивали на приватній базі відпочинку "Сан Маріно" в селі Морське Березанського району, звернулися за медичною допомогою.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської ОДА.

Потерпілих госпіталізували в інфекційне відділення Березанської центральної районної лікарні з попереднім діагнозом "харчова токсикоінфекція". Їм надано необхідну медичну допомогу та призначено відповідне лікування.

Зараз стан всіх пацієнтів стабільний, середньої тяжкості.

Проводиться перевірка з метою виявлення причин отруєння. На місці події працює бригада фахівців управління охорони здоров'я облдержадміністрації та лабораторного центру.

Раніше з дитячого табору "Яструбок" в Донецькій області з ознаками гострої кишкової інфекції було госпіталізовано 94 особи - 79 дітей і 15 дорослих. З ініціативи Головного управління Госпотребслужби в Донецькій області табір вирішили закрити з 18 липня.

За фактом отруєння правоохоронці почали розслідування. У МОЗ заявили, що діти в таборі "Яструбок" захворіли на дизентерію Зонне.

3 липня стало відомо, що в приватному дитячому оздоровчому таборі санаторного типу "Славутич" в Київській області отруїлися 12 дітей, 8-річна дівчинка досі залишається в "Охматдиті" в стані коми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram