ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві відкрили оновлений парк "Відрадний"

Зараз тривають роботи в п'яти міських парках.

У Києві відкрили оновлений парк "Відрадний"
парк "Отрадный"
Фото: facebook.com/merkieva

Мер Києва Віталій Кличко відкрив після капітального ремонту парк "Відрадний" у Солом'янському районі столиці.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

Голова КМДА оглянув паркову зону, дитячі майданчики, а також зони для занять спортом.

"Минулого року ми почали масштабні ремонтні роботи в столичних парках, щоб вони стали сучасними і комфортними зонами відпочинку для киян і гостей міста. Сьогодні, нагадаю, прикладом такого золотого стандарту парків є парк «Наталка» на Оболоні. І ми не зменшуємо темпів. Наприкінці травня, до Дня міста, відкрили ще одну зону відпочинку в центрі міста - парк «Володимирська гірка». Сьогодні ж представляємо після капітального ремонту парк «Відрадний», - написав Кличко. У парку створили зелений лабіринт, облаштували нові доріжки, встановили систему поливу. Також у зоні відпочинку поставили 100 нових лавок і 100 урн, облаштували нове сучасне освітлення.

В оновленому парку з'явилися поле для міні-футболу, дитячий майданчик і велодоріжка, по якій можна їздити не тільки на велосипедах, а й на роликах і скейтах.

Фото: facebook.com/merkieva

"Незабаром ми відкриємо після капітальних ремонтів й інші парки, де тривають роботи. Київ - місто парків. І наше завдання, щоб парки в Києві були високого рівня, рівня європейської столиці", - додав мер, зазначивши, що зараз тривають роботи в п'яти міських парках.

Фото: facebook.com/merkieva

Фото: facebook.com/merkieva

Нагадаємо, навесні 2018 року в Києві оголосили про початок капітального ремонту десяти парків. Загальна вартість, необхідна для виконання робіт, - майже 370 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram