ГоловнаСуспільствоПодії

​Поліцейський з табельної зброї застрелив чоловіка під час сварки в Донецькій області (оновлено)

Стрільцем виявився 48-річний інспектор штабу батальйону «Дніпро-1».

​Поліцейський з табельної зброї застрелив чоловіка під час сварки в Донецькій області (оновлено)
Фото: glavpost.com.ua

Співробітник Національної поліції в побутовій сварці застрелив людину з табельної зброї. Інцидент стався близько першої години ночі 10 лютого в Донецькій області. Про це повідомляється на сайті відомства. 

Поліцейський прибув з іншої області в Донецьку для підкріплення і в момент події був поза службою, одягнений в цивільний одяг. Він завдав чоловікові поранення несумісні з життям.

"Постраждалим виявився житель міста Часів Яр (Бахмутський район, Донецька область) 1969 року", - йдеться в повідомленні.

Факт кваліфікували за ст. 115 КК України (умисне вбивство). Поліцейського затримали.

Оновлення. Як стало відомо пізніше, співробітником поліції, який застрелив з табельної зброї цивільного в Донецькій області, виявився 48-річний інспектор штабу батальйону «Дніпро-1», повідомляють у прокуратурі області.

"9 лютого в м Часів Яр жінка запросила до себе додому знайомого і сімейну пару. Гості протягом вечора розпивали спиртні напої, потім одна з гостей пішла додому, а господиня квартири лягла спати. Прокинутися жінку змусили крики і лайка чоловіків, які з'ясовували між собою відносини. Коли побігла на кухню, щоб подивитися що сталося, її вдарили по голові, від чого вона втратила свідомість і впала на підлогу", - йдеться в повідомленні.

Кримінальне провадження за фактом вбивства розслідує прокуратура.

Нагадаємо, раніше житель Покровська з помсти застрелив чоловіка і здався поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram