ГоловнаСуспільствоПодії

У Жовтих Водах автомобіль з поліцейськими обстріляли з гранатомета

Один правоохоронець отримав поранення ноги.

У Дніпропетровській області в місті Жовті Води автомобіль, у якому перебували двоє співробітників поліції, обстріляли, імовірно, з ручного протитанкового гранатомета.

Про це повідомляється на сайті поліції.

"Увечері 10 листопада в місті Жовті Води двоє поліцейських, 1979 і 1980 років народження, сідали в особистий автомобіль ВАЗ і почули хлопок. У машині відразу виникло загоряння, яке правоохоронці самостійно ліквідували. Один з поліцейських отримав тілесні ушкодження у вигляді різаної рани ноги. Транспортний засіб згорів наполовину", - йдеться в повідомленні.

Фото: dp.npu.gov.ua

Попередньою причиною вибуху назвали постріл з РПГ-18 (ручного протитанкового гранатомета). З місця події вилучено залишки реактивної гранати.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу (посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця).

Нагадаємо, раніше в Дніпрі п'ятеро поліцейських отримали поранення під час затримання квартирних злодіїв, які чинили опір і кинули в правоохоронців гранату.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram