ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд заарештував підозрюваного в хабарництві офіцера ЗСУ із 96 тис. гривень застави

Прізвища підозрюваного не називають.

Суд заарештував підозрюваного в хабарництві офіцера ЗСУ із 96 тис. гривень застави
Фото: goodvin.info

Дарницький районний суд Києва заарештував підозрюваного в отриманні 3 тис. доларів хабара начальника відділу Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил і встановив заставу в розмірі 96 тис. гривень.

Про це повідомляють на сайті військової прокуратури Центрального регіону

"Сьогодні (19 жовтня, - ред.) Дарницьким районним судом міста Києва задоволено позов військової прокуратури Дарницького гарнізону Центрального регіону України та прийнято рішення про відсторонення полковника У. з посади й обрано запобіжний захід - взяття під варту терміном на 60 діб з правом виходу під заставу 96 тис. гривень", - йдеться в повідомленні.

Чиновнику вручили повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Прізвище підозрюваного не повідомляють.

Нагадаємо, 18 жовтня під час отримання хабара було затримано одного з начальників відділу Генерального штабу ЗСУ. Затриманий - полковник, який вимагав й отримав $3 тис. за погодження дозволу на проведення еколого-геологічного обстеження території військової частини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram