ГоловнаСуспільствоЖиття

Порошенко нагородив військовослужбовців орденами і медалями з нагоди Дня ВМС

Президент привітав Військово-морські сили з 25-річчям.

Порошенко нагородив військовослужбовців орденами і медалями з нагоди Дня ВМС
Фото: freejournal.biz

Президент Петро Порошенко нагородив орденами 17 військовослужбовців з нагоди Дня Військово-морських сил України.

Про це повідомляється на сайті президента.

"Порошенко нагородив військовослужбовців державними нагородами за мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов'язку", - йдеться в повідомленні.

Орденом Богдана Хмельницького III ступеня нагороджено старшину Олексія Кулішова. Також Орденом "За мужність" III ступеня нагороджено 13 військовослужбовців, орденом Данила Галицького - трьох.

Медаль "За військову службу Україні" отримали вісім військовослужбовців ВМС. Медаль "За бездоганну службу" II ступеня отримав капітан третього рангу Павло Рудь, а медаль "За бездоганну службу" III ступеня - ще двоє військових.

Також троє військовослужбовців отримали медалі "Захисник Вітчизни".

Нагадаємо, Секретар РНБО Олександр Турчинов привітав військових моряків з професійним святом та відзначив їхній внесок у захист морського кордону України. Він також закликав Кабінет міністрів, Міністерство оборони і Генеральний штаб докласти максимум зусиль для вирішення житлових питань моряків, які були змушені покинути свої будинки в Криму і перебазуватися в Одесу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram