ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області фермер поранив з рушниці двох робітників

Конфлікт виник через те, що загородили проїзд.

У Київській області фермер поранив з рушниці двох робітників
Фото: kv.npu.gov.ua

У Київській області директор одного з фермерських господарств відкрив на полі прицільний вогонь по робочих, яких найняв інший фермер.

Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Інцидент стався в с. Стара Оржиця Згурівського району.

"Орендарі, які приїхали працювати на сусіднє поле, загородили проїзд одному з фермерів і його синові, які на той час вже вели сільськогосподарські роботи. Зав'язалася сварка, і на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин син фермера взяв в автомобілі рушницю "МР-27н" і вистрілив кілька разів у повітря. Його батько теж дістав свою мисливську зброю "МЦ 2001", калібру 20 мм, але зробив два прицільних постріли в бік робітників", - наголошується в повідомленні.

Внаслідок стрілянини двоє людей отримали кульові поранення.

"Лікарі діагностували в одного чоловіка поранення правої нижньої кінцівки, в іншого - поранення плеча і шиї", - уточнюється в повідомленні.

На місці події співробітники поліції вилучили дві одиниці мисливської зброї і дозвільні документи на них.  Зараз 54-річного чоловіка, який стріляв, затримано в порядку ст. 208 КПК України.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 15 (замах на злочин) та за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини події.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram