ГоловнаСуспільствоПодії

Киянин вистрілив у тестя, намагаючись забрати дитину в колишньої дружини

Пенсіонера поранено в ліве передпліччя.

Киянин вистрілив у тестя, намагаючись забрати дитину в колишньої дружини
архивное фото
Фото: kv.npu.gov.ua

40-річного киянина затримала поліція в селі Віта Поштова (передмістя Києва) після того, як він із рушницею прийшов до колишньої дружини, щоб забрати дитину.

Як повідомляють на сайті поліції, чоловік і жінка після розлучення перебувають у неприязних стосунках. Вона кілька разів повідомляла поліцію, що колишній чоловік намагається силою забрати їхню спільну дитину.

Цього разу чоловік приїхав у село зі зброєю і вистрілив в 64-річного колишнього тестя, коли той заступився за доньку. Пенсіонер отримав вогнепальне поранення лівого передпліччя.

Після цього чоловік на автомобілі протаранив ворота, щоб потрапити у двір. Знову взяв рушницю, зайшов у двір і вистрілив у повітря, погрожуючи сусідові, який прийшов допомогти вгамувати дебошира. Потім металевим ломом він вибив скло в будинку, але проникнути всередину не встиг, бо в цей час приїхали співробітники Києво-Святошинського відділу поліції, які відреагували на дзвінок колишньої дружини.

На місці події поліцейські вилучили мисливську рушницю SAFARI і дозвільні документи на зброю.

Чоловіка затримали. Проти нього порушили справу за ст. 15 і ст. 115 Кримінального кодексу - замах на вбивство. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram