ГоловнаСуспільствоПодії

Під Мар'їнкою чоловік загинув під час спроби розпиляти снаряд, його товариш отримав поранення

Напередодні чоловіки розпивали спиртне.

Під Мар'їнкою чоловік загинув під час спроби розпиляти снаряд, його товариш отримав поранення
Фото: Пресс-служба полиции

У Мар'їнському районі Донецької області двоє чоловіків намагалися розпиляти снаряд, у результаті один чоловік загинув, інший отримав поранення.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-служба обласного управління Нацполіції.

У поліцію звернулася мешканка селища Березове з повідомленням про те, що в результаті вибуху її чоловік отримав поранення середньої третьої гомілки і правого передпліччя, а його товариш загинув на місці.

Слідчо-оперативна група і експерти встановили, що 32-річний потерпілий, який проживає в Березовому знайшов 30-міліметровий снаряд і приніс додому, а коли вони з товаришем почали розпилювати його, той вибухнув.

"Близько другої години ночі господиня будинку почула вибух, після чого вибігла у двір і побачила страшну картину. Швидка допомога забрала її чоловіка в лікарню. Курахове. Йому надали допомогу, і зараз його життю нічого не загрожує", - йдеться в повідомленні.

Попередня правова кваліфікація зазначеного факту - ст.115, ч.2, п.5 КК України (Умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб). Напередодні чоловіки розпивали спиртні напої.

Нагадаємо, раніше в Харківській області дитина загинула під час спроби батька розібрати снаряд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram