ГоловнаСуспільствоПодії

У Львівській області військовий зарізав товаришку по службі і кинув труп у вигрібну яму (оновлено)

Жінка-фельдшер отримала кілька ударів ножем.

У Львівській області військовий зарізав товаришку по службі і кинув труп у вигрібну яму (оновлено)
Фото: mil.gov.ua

27-річний старший сержант військової частини В0095 Збройних Сил України зарізав ножем 31-річну жінку - молодшого сержанта і кинув труп у вигрібну яму.

Про це LB.ua повідомили джерела в Національній поліції.

Убивство сталося після сварки між військовими в ніч проти вівторка поблизу села Дубровиця Яворівського району Львівської області на території тимчасової дислокації військової частини.

Злочинця затримано, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК (умисне вбивство).

Військова частина В0095 дислокується в Чорноморську Одеської області. Судячи з усього, військових відправили на навчання на Яворівський полігон.

Оновлення. Прес-секретар військової прокуратури Західного регіону Юлія Галущак повідомила ZAXID.NET, що вбита - військовий фельдшер.

УНІАН з посиланням на свої джерела уточнює, що 31-річна мешканка Херсона - медик-військовослужбовець за контрактом - отримала кілька проникаючих поранень у ділянці грудної клітини та шиї.

Убивця - житель Херсонської області, теж контрактник. Обоє раніше проходили службу в зоні АТО.Нагадаємо, 2016 року небойові втрати ЗСУ перевищили бойові. Бойові втрати української армії у 2016 році становили 211 військових, небойові - 256.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram