ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд у Краматорську звільнив поліцейського, якого звинувачували в причетності до "ДНР"

Незабаром Гейдаров зможе приступити до виконання обов'язків поліцейського.

Суд у Краматорську звільнив поліцейського, якого звинувачували в причетності до "ДНР"

У Краматорську міський суд звільнив з-під варти поліцейського Раміля Гейдарова, який підозрювався в створенні терористичної групи та участі в її діяльності. Він перебував під вартою близько року - з травня 2016 року. Про це повідомляють Новини Донбасу.

Сторона звинувачення стверджувала, що в період з квітня по червень 2014 року чоловік добровільно вступив до лав незаконних збройних формувань "ДНР", і, будучи посадовою особою, ніс службу в камуфляжній формі зі зброєю в руках біля входу в Краматорську міську раду.

Колеги Гейдарова - співробітники Краматорського відділу поліції заперечували його причетність до бойовиків і стверджують, що він вів активну роботу з викриття й затримання тих, хто служив у лавах незаконних збройних формувань.

Сторона захисту стверджувала, що обвинувачення побудоване на неправдивих свідченнях свідків, які вже мають судимість за причетність до незаконного збройного формування "ДНР".

Начальник Краматорського відділу поліції Віталій Максимов заявив, що незабаром Гейдаров зможе приступити до виконання обов'язків поліцейського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram