ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє військових поранені у вівторок на Донбасі

Зафіксовано 18 обстрілів.

Двоє військових поранені у вівторок на Донбасі
Фото: facebook.com/ato.news

З початку доби російсько-окупаційні війська 18 разів відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО на Донбасі. Двоє військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення.

Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку. По позиціях біля Кримського ворог застосовував 82-міліметрові міномети. Опорні пункти в районах Авдіївки і Кам'янки обстрілювали з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. По захисниках Пісків і Опитного противник вів вогонь з кулеметів великого калібру, а поблизу Зайцевого застосовував протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю, повідомляє штаб АТО.

На Приморському напрямку по опорних пунктах поблизу Красногорівки ворог стріляв з мінометів калібру 82-мм, протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Працівниками Державтоінспекції зафіксовано провокаційний вогонь з підствольних гранатометів у сторону позицій біля Старогнатівки. Кулемети великих калібрів застосовували в районі Водяного і Чермалика. Поблизу Новотроїцького активізувалися ворожі снайпери.

На Луганському напрямку з 82-міліметрових мінометів і автоматичних гранатометів ворог обстріляв опорні пункти біля Катеринівки.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 32 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. В результаті один боєць отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram