ГоловнаСуспільствоЖиття

Андрій Стріхарський: допоможемо жителям Авдіївки - наша сила в єдності Новости компаний

Відома столична девелоперська компанія «Статус Груп» надала фінансову допомогу жителям Авдіївки, перерахувавши суму коштів, необхідну для реалізації невідкладних соціальних заходів прифронтового міста.

Керівництво компанії «Статус Груп» одне з перших відгукнулося на прохання Дарницької районної адміністрації м.Києва, яка закликала столичних бізнесменів допомогти українській Авдіївці, яка страждає від наслідків бойових дій в зоні АТО.

Як зазначив Андрій Стріхарський, голова Наглядової ради компанії «Статус Груп», в поточній ситуації, яка склалася в країні, всі ми просто зобов'язані надавати необхідну підтримку східним регіонам України і своїм співвітчизникам. «Наша сила - в єдності і взаємовиручці. Ми не повинні залишатися осторонь від чужих проблем - в цьому запорука успішного майбутнього нашої країни» - підкреслив Андрій Стріхарський.

Голова адміністрації Дарницького району м. Києва Василь Лозовий особисто подякував Андрію Стріхарському за підтримку ініціатив районної влади столиці в наданні фінансової допомоги Авдіївці.

Безпосередню подяку керівнику компанії «Статус Груп» висловили також військовослужбовці із зони АТО і представники волонтерів, які активно допомагають як жителям постраждалих регіонів так і українським військовим, що відстоюють цілісність країни.

Андрій Стріхарський обговорює з волонтерами програму допомоги для Авдіївки
Андрій Стріхарський обговорює з волонтерами програму допомоги для Авдіївки

Як раніше вже повідомлялося, девелоперська компанія «Статус Груп», очолювана Андрієм Стріхарським, регулярно підтримує безліч соціальних і спортивних заходів, забезпечує проведення різних програм з розвитку дитячої творчості, а також надає допомогу українським військовослужбовцям в зоні АТО.

«Статус Груп» - відома столична девелоперська компанія, успішно зарекомендувала себе на ринку будівництва житлової нерухомості міста Києва. З раніше реалізованих будівельних проектів компанії слід зазначити споруджений у 2016 році житловий комплекс «Статус Град» на Осокорках, що вже зданий в експлуатацію і повністю заселений.

Найбільш відомі девелоперські проекти компанії «Статус Груп», які сьогодні знаходяться в стадії активного будівництва - житловий комплекс "Поділ Плаза Резиденс" по вул. Глибочицькій, 73-77, а також житловий комплекс "Рів'єра" на Осокорках.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram