ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні АТО зафіксовано 15 обстрілів від початку дня

Один військовослужбовець ЗСУ отримав бойову травму.

У зоні АТО зафіксовано 15 обстрілів від початку дня
Фото: mil.gov.ua

Від початку доби до 18:00 російсько-терористичні війська 15 разів порушили оголошений режим тиші. Один військовослужбовець Збройних Сил України отримав бойову травму.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

Згідно з повідомленням, найбільша кількість обстрілів була зафіксована на Приморському напрямку. Вогнем мінометів 120-міліметрового калібру й озброєння БМП противник накривав захисників Новогригорівки. З гранатометів різних систем бойовики обстрілювали захисників Широкиного, Водяного, Талаківки і Павлополя. По опорних пунктах у районі Чермалика вели вогонь з мінометів калібру 82 мм, а поруч із Мар'їнкою і Водяним ворог застосував кулемети великого калібру. Поблизу Талаківки і Водяного активізувалися ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку по позиціях ЗСУ в районі Авдіївки противник застосував 82-міліметрові міномети, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети. На Луганському напрямку російсько-окупаційні війська з мінометів калібру 120 мм і 82 мм били по захисниках Катеринівки.

Раніше повідомляли, що українська сторона СЦКК звинуватила бойовиків в цілеспрямованих провокаціях  на Великдень.

Нагадаємо, що в неділю, 16 квітня, бойовики на Донбасі 22 рази порушили режим "тиші", відкриваючи вогонь по позиціях Збройних Сил України. У результаті цього двоє українських військових отримали поранення.

З 10:00 13 квітня на Донбасі мало розпочатися чергове перемир'я - відповідні зобов'язання "ЛНР" і "ДНР" взяли на себе 12 квітня під час переговорів у Мінську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram