ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє військових отримали поранення на Донбасі в неділю

Штаб АТО нарахував 22 обстріли.

У неділю, 16 квітня, бойовики на Донбасі 22 рази порушили режим "тиші", відкриваючи вогонь по позиціях Збройних сил України. В результаті цього двоє українських військових отримали поранення, йдеться в ранковому зведенні штабу.

На приморському напрямку вогнем мінометів калібру 120-мм і 82-мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів бойовики накривали позиції морських піхотинців поблизу Павлополя. По українських позиціях в районі Гнутового били з мінометів калібру 120-мм і автоматичних гранатометів, а по опорних пунктах поблизу Водяного застосовувалися 82-мм міномети і протитанкові гранатомети. По захисниках Широкиного і Лебединського вівся вогонь зі стрілецької зброї.

На донецькому напрямку позиції сил АТО в районі Авдіївки бойовики обстрілювали з гранатометів різних систем і кулеметів великого калібру. По опорних пунктах поблизу Зайцевого бойовики вели вогонь з озброєння БМП і гранатометів. По захисниках шахти "Бутівка" відкривався вогонь з великокаліберних кулеметів, а по захисниках Миронівського - з автоматичних гранатометів.

На луганському напрямку по українських позиціях поблизу Катеринівки бойовики застосували міномети калібру 120-мм і автоматичні гранатомети. Опорні пункти в районі Новоолександрівки обстрілювали зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, що протягом 15 квітня на Донбасі було 29 обстрілів, вперше за тривалий час серед військових не було втрат ні пораненими, ні загиблими.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram