ГоловнаСуспільствоВійна

День в АТО минув без втрат

Ситуація на фронті трохи заспокоїлася.

Уперше за тривалий час день в АТО минув без втрат для українських військових. У ранковому зведенні штабу повідомляють, що бойовики за минулу добу 29 разів обстріляли позиції Збройних Сил України.

На приморському напрямку вогнем мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник накривав захисників Мар'їнки. Активними були також ворожі снайпери. Морських піхотинців у районі Водяного обстрілювали з протитанкових гранатометів і кулеметів великого калібру. По морпіхах у Широкиному стріляли з озброєння БМП і стрілецької зброї. По захисниках Павлополя - з гранатометів, а по Гнутовому і Чермалику - з великокаліберних кулеметів.

На Донецькому напрямку по позиціях у районі населених пунктів Авдіївка і Піски стріляли з гранатометів різних систем і кулеметів великого калібру. Опорні пункти поблизу Луганського обстрілювали з гранатометів. По Опитному стріляли з кулеметів, а по Кам'янці - зі стрілецької зброї. Поблизу Троїцького активізувалися снайпери.

На Луганському напрямку з автоматичних гранатометів противник вів вогонь по захисниках Лобачового, а біля Новоолександрівки стріляли зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, що протягом 14 квітня на Донбасі було 45 обстрілів, чотирьох військових було поранено.

З 10:00 13 квітня на Донбасі мало розпочатися чергове перемир'я - відповідні зобов'язання "ЛНР" і "ДНР" узяли на себе 12 квітня під час переговорів у Мінську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram