ГоловнаСуспільствоВійна

Четверо військових поранені за добу на Донбасі

Зафіксовано 45 обстрілів.

Четверо військових поранені за добу на Донбасі
Фото: facebook.com/ato.news

Російсько-окупаційні підрозділи 45 разів обстріляли позиції Збройних Сил України на Донбасі у п'ятницю. Четверо військових були поранені.

На Приморському напрямку по морських піхотинцях в районі Водяного противник застосував міномети калібру 120 мм, озброєння БМП і великокаліберні кулемети. Міномети калібру 82 мм використовувалися в районі Красногорівки. Озброєння БТР, протитанкові гранатомети і кулемети великих калібрів застосовували по захисниках Павлополя. По військових у Широкиному ворог вів вогонь із озброєння БМП, а поблизу Гнутового і Талаківки морських піхотинців обстрілювали зі стрілецької зброї, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку під вогнем мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів опинилися захисники Авдіївки, Кам'янки і Зайцевого. Опорні пункти в районі Верхньоторецького противник обстріляв з 82-міліметрових мінометів, а захисників Опитного – з кулеметів великого калібру. По позиціях поблизу Пісків ворог відкрив вогонь з протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку захисників Кримського і Катеринівки підрозділи російсько-окупаційних військ накривали вогнем з мінометів калібру 120-мм і гранатометів. Захисників Попасної ворог обстрілював з гранатометів, а захисників Станиці Луганської – зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, з 10:00 13 квітня на Донбасі мало розпочатися чергове перемир'я - відповідні зобов'язання "ЛНР" і "ДНР" взяли на себе 12 квітня під час переговорів у Мінську. Втім, обстріли не припинилися.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram