ГоловнаСуспільствоВійна

Трьох військових поранено на Донбасі в п'ятницю (оновлення)

Передвеликоднє перемир'я не дотримується.

Трьох військових поранено на Донбасі в п'ятницю (оновлення)
Фото: facebook.com/ato.news

Від початку доби до 15:00 російсько-терористичні війська 24 рази порушили оголошений режим тиші. Троє військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення.

Про це повідомляє штаб АТО. У повідомленні про ситуацію на Донбасі станом на 15:00 повідомлялося про поранення чотирьох військових в п'ятницю, проте цей пост зі сторінки штабу АТО в фейсбуці зник.

На Приморському напрямку противник вогнем з мінометів калібру 120-мм, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї накривав захисників Водяного. З протитанкових гранатометів і кулеметів великих калібрів стріляли по військових біля Павлополя. Поблизу Широкиного, Гнутового і Талаківки морських піхотинців обстрілювали зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку по позиціях поблизу Авдіївки, Верхньоторецького, Зайцевого і Кам'янки ворог застосував міномети калібру 82-мм, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети. По опорних пунктах поблизу Пісків вели вогонь з гранатометів і кулеметів великого калібру.

На Луганському напрямку підрозділи російсько-окупаційних військ з мінометів калібру 120-мм і автоматичних гранатометів відкривали вогонь по захисниках Катеринівки. Захисників Попасної противник обстрілював з гранатометів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, з 10:00 13 квітня на Донбасі мало розпочатися чергове перемир'я - відповідні зобов'язання "ЛНР" і "ДНР" узяли на себе 12 квітня під час переговорів у Мінську. Втім, обстріли не припинилися.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram