ГоловнаСуспільствоВійна

За добу в зоні АТО поранено трьох військовослужбовців

Бойовики 61 раз обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі.

За добу в зоні АТО поранено трьох військовослужбовців
Фото: Макс Левин

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі залишається напруженою, але контрольованою. За минулу добу російсько-окупаційні війська 61 раз обстріляли позиції українських військовослужбовців, поранення отримали троє бійців.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Епіцентром вогневого протистояння залишається Донецький напрямок. "Найгарячіше" тут було біля Авдіївки і Троїцького - бойовики обстрілювали позиції військових з мінометів калібру 120 мм і 82 мм. По опорних пунктах у районі Кам'янки, Кримського та Луганського противник застосовував міномети калібру 120 мм, у районі Опитного - міномети калібру 82 мм.

З гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли позиції ЗСУ біля Авдіївки, Пісків, Невельського й Опитного. По позиціях у районі Луганського і Кримського застосовувалося озброєння БМП.

На Маріупольському напрямку з мінометів калібру 82 мм бойовики обстрілювали опорні пункти в районі Тарамчука і Красногорівки. Біля Водяного, Павлополя, Лебединського і Красногорівки терористи вели вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів, біля Широкиного застосували зенітну установку ЗУ-23-2. Також у районі Гнутового і Водяного активізувалися ворожі снайпери.

На Луганському напрямку по позиціях ЗСУ поблизу Новозванівки терористи били з великокаліберних кулеметів, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, поблизу Новоолександрівки - з гранатометів і великокаліберних кулеметів.

"Щоб придушити вогневу активність противника, сили АТО відкривали вогонь", - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, у вівторок на Донбасі отримали поранення двоє бійців АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram