ГоловнаСуспільствоВійна

Четверо військових поранені у вівторок на Донбасі

Зафіксовано 53 обстріли.

Четверо військових поранені у вівторок на Донбасі
Фото: Макс Левін

Російсько-окупаційні війська з початку дня 53 рази обстріляли позиції сил АТО на Донбасі. Троє військових отримали поранення, одна людина травмована.

На Донецькому напрямку окупанти з мінометів різних калібрів обстріляли Північне, Авдіївку, Зайцеве, Верхньоторецьке, а з гранатометів і стрілецької зброї - Троїцьке, Піски і Зайцеве. По Пісках вели вогонь БМП загарбників, повідомляє штаб АТО.

На Маріупольському напрямку з артилерії неодноразово обстрілювали Талаківку і Тарамчук. Танки вели вогонь по Широкиному, а з мінометів різних калібрів окупанти багаторазово обстрілювали Водяне, Мар'їнку, Талаківку. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї відкривали вогонь в напрямку Водяного, Гнутового, Павлополя, Мар'їнки, Широкиного.

На Луганському напрямку зі 122-міліметрової артилерії обстріляли Кримське, з мінометів - Кримське і Новотошківське. Новотошківське також неодноразово обстрілювали з ПТРК. Зі стрілецької зброї відкривали вогонь по Новоолександрівці і Новозванівці.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинув один український військовослужбовець, четверо отримали поранення і один - травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram