ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі один військовий загинув і п'ятеро отримали поранення і травми

Бойовики 122 рази обстріляли позиції сил АТО.

За добу на Донбасі один військовий загинув і п'ятеро отримали поранення і травми
Фото: Макс Левін

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинув один український військовослужбовець, четверо отримали поранення і один - травми.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Усього зафіксовано 122 обстріли з боку бойовиків.

На Маріупольському напрямку з танків обстріляли Водяне та Лебединське. Також по Водяному вела вогонь артилерія противника. З мінометів різних калібрів, гранатометів, протитанкових ракетних комплексів і стрілецької зброї бойовики обстріляли Гнутове, Новотроїцьке, Красногорівку, Павлопіль, Водяне, Новогригорівку і Широкине. Також з мінометів обстрілювали Гнутове, Чермалик, Талаківку, Павлопіль, і Водяне. По Березовому, Водяному і Широкиному також вели вогонь БМП і снайпери.

На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів обстрілювали Авдіївку, Майорськ, Троїцьке, Верхньоторецьке, Новгородське, Піски, а з гранатометів і стрілецької зброї - Північне, Піски, Зайцеве, Верхньоторецьке, Кам'янку і Невельське. По Кам'янці також стріляв снайпер, по Луганському - БМП.

На Луганському напрямку зі 152-міліметрової артилерії неодноразово обстрілювали Кримське. З мінометів різних калібрів - Новоолександрівку, Попасну, Новотошківське, Кримське, Троїцьке, Оріхове. З гранатометів - Троїцьке, Новоолександрівку, Новозванівку, Кримське.

Нагадаємо, в понеділок, 6 березня, рембригади не змогли взятися до роботи на пошкодженій у результаті обстрілу лінії електропередачі в Авдіївці, а також на Донецькій фільтрувальній станції. Місто залишається без електрики і води.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram