ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики продовжують обстріли околиць Авдіївки, місто залишається без світла

Монтери вийдуть на ремонт пориву, тільки-но будуть гарантії припинення вогню.

Бойовики продовжують обстріли околиць Авдіївки, місто залишається без світла
Фото: Макс Требухов

Станом на ранок 6 березня бойовики "ДНР" продовжують обстріли околиць Авдіївки, місто залишається без світла.

Про це повідомив через фейсбук голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Окупанти далі продовжують стріляти по околицях Авдіївки. Луплять по позиціях наших захисників, у тому числі по промзоні Авдіївки. Місто залишається без електропостачання. Станом на 7:45 все ще не було письмових гарантій припинення вогню. Але бригади електромонтажників готові вийти в район ліквідації пориву. Тільки-но надійде письмова гарантія припинення обстрілів від російської сторони в СЦКК, ремонтники вийдуть в район, знайдуть порив і відновлять ЛЕП", - написав він.

На сайті ДСНС  повідомляють, що об'єкти соціально-побутової сфери, які не мають власних систем резервного електроживлення, будуть забезпечені електроенергією від семи генераторів. Централізоване водопостачання в місті також призупинено, але є резерв води з розрахунку на 4 доби. Теплопостачання в місті здійснюється централізовано за рахунок заводської теплоцентралі на природному газі. Температура повітря в місті +10 градусів.

Нагадаємо, що 5 березня близько 17:00 у результаті бойових дій була перебита високовольтна лінія електропередачі 110 кВ поблизу Авдіївки, що призвело до припинення електропостачання міста і Донецької фільтрувальної станції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram