ГоловнаСуспільствоВійна

Один військовий загинув і двоє отримали поранення в зоні АТО

Бойовики 71 раз обстріляли позиції ЗСУ в понеділок.

Один військовий загинув і двоє отримали поранення в зоні АТО
Фото: пресс-служба президента

З початку дня в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинув один військовослужбовець, ще двоє отримали поранення

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Бойовики 71 раз обстріляли позиції українських військовослужбовців.На Маріупольському напрямку з танків терористи вели вогонь по Водяному і Лебединському. Обстрілювали з мінометів Гнутове, Чермалик, Талаківку, Павлопіль і Водяне, а з гранатометів і стрілецької зброї - Гнутове, Новотроїцьке, Павлопіль, Водяне та Широкине. Також по Водяному і Широкиному вели вогонь БМП і снайпери.

На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів обстрілювали Авдіївку, Майорськ, Троїцьке, Верхньоторецьке, а з гранатометів і стрілецької зброї - Піски, Верхньоторецьке, Кам'янку і Невельське. По Кам'янці також стріляв снайпер.

На Луганському напрямку зі 120-міліметрових мінометів обстріляли Новоолександрівку, Новтошківське, Кримське, з гранатометів - Троїцьке.

Нагадаємо, рембригади не змогли розпочати робіт на пошкодженій в результаті обстрілу лінії електропередачі в Авдіївці, а також на Донецькій фільтрувальній станції. За словами глави ВЦА Павла Жебрівського, сьогодні роботи вже не почнуться. Вирішується питання про дотримання режиму тиші на завтра, 7 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram