ГоловнаСуспільствоЖиття

Якщо потрібно заправити картридж

Як правильно заправляти картриджі принтерів, розкажуть у компанії «Регул Техно».

Якщо потрібно заправити картридж

Будь-яка техніка рано чи пізно зношується і дає збій. А про витратні матеріали навіть говорити не доводиться. Особливо якщо мова йде про офісний принтер, навантаження на який чимале. Так що рано чи пізно будь-який власник комп'ютерної техніки стикається зі стандартним набором проблем, від незначних до глобальних. І добре, якщо поруч є фахівці, які в змозі їх вирішити.

Несправність картриджу в переліку можливих неполадок, звичайно, займає останні рядки. Однак вирішення навіть цієї незначної незручності відкладати не варто. Інакше незручність різко збільшиться в розмірах, коли контакти вашого картриджа почнуть підсихати через відсутність чорнила або тонера. Озирнутися не встигнете, як замість повернення принтера до життя «малою кров'ю» доведеться купувати новий картридж. А це задоволення не з дешевих.

Заправка картриджів дозволяє продовжити їм життя на досить тривалий термін. Таку послугу пропонують багато компаній, і вибір тут залежить виключно від умов, які вони пропонують. Компанія «Регул Техно» приваблює клієнтів швидкістю реагування, можливістю заправити картриджі або провести їх відновлення навіть удома. Компанія також пропонує направити кур'єра, який сам відвезе техніку в сервіс. Вам не доведеться платити за факт виклику майстра, до прейскуранту входить тільки сама робота. Та й на якість матеріалів скаржитися не доводиться: компанія закуповує їх безпосередньо у виробників. За бажанням ви можете замовити екстрену заправку, тоді ваша проблема буде вирішена за лічені години.

Компанія «Регул Техно» займається не тільки заправкою картриджів. Її фахівці здійснюють ремонт комп'ютерів у Києві будь-якої складності і специфічності. Тут для вас виконають і апаратний, і програмний ремонт. У компанії вирішують проблеми з будь-якими комплектуючими комп'ютера, від ремонту до заміни. Також ремонту підлягають монітори, що вийшли з ладу, принтери, різноманітні мобільні комп'ютерні пристрої, планшети, ноутбуки і все інше.

Якщо вам необхідно підвищення характеристик вашого комп'ютера, то майстри вирішать і це питання. Оперативна пам'ять, місткість жорсткого диска і інші параметри комп'ютера, які потребують поліпшення, отримають необхідну модернізацію. Всі роботи проводяться оперативно і якісно, а гарантію «Регул Техно» дає навіть на заправку картриджів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram