ГоловнаСуспільствоЖиття

У Миколаєві після двох тижнів пошуків знайшли тіло потонулого фотографа

Юрій Першин загинув під час регати 8 жовтня.

У Миколаєві після двох тижнів пошуків знайшли тіло потонулого фотографа
Юрий Першин
Фото: reporter-photo.com.ua

Рятувальники знайшли тіло загиблого фотографа Юрія Першина, який випав за борт яхти "Адмірал" у річку Південний Буг у районі Варварівського мосту.

Про це повідомляють

на сайті ДСНС.

Пошуки тривали понад два тижні. До робіт було залучено співробітників 10-го взводу Державного воєнізованого гірничо-рятувального загону на човні "Прогрес-4" і співробітників аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС у Миколаївській області на човнах "Колібрі" та UMC-600.

"Проводилися роботи з підводного пошуку, а також зовнішнє обстеження акваторії річки Південний Буг і Бузького лиману. Вчора, 23 жовтня, о 15:15 під час чергового етапу обстеження акваторії і берегової лінії у воді поблизу СВТ "Автомобіліст" рятувальники виявили тіло загиблого без ознак насильницької смерті", - йдеться в повідомленні.

Тіло доставлено в судово-медичну експертизу.

Нагадаємо, 8 жовтня в Миколаєві потонув фотограф Юрій Першин, який вийшов з регатою на яхті "Адмірал", де проводив фотозйомку. За інформацією очевидців, через погодні умови він не втримався на яхті й упав у воду разом з фотоапаратурою. Йому кинули рятувальне коло, але він не встиг дістатися до нього і під вагою мокрого одягу і техніки зник під водою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram