ГоловнаСуспільствоОсвіта

Зарубіжні університети запрошують на навчання з січня 2017 року Новости компаний

Університети Великобританії, США і Канади готові приймати студентів не тільки на осінній, але і на зимовий семестр.

Зарубіжні університети запрошують на навчання з січня 2017 року

Якщо ви бажаєте, щоб ваша дитина вчилася за кордоном, очікувати вересня наступного року зовсім не обов'язково. Багато університетів Великобританії, США і Канади готові приймати студентів не тільки на осінній, але і на зимовий семестр, а це означає, що вже зараз, подавши заявку на оформлення документів, у січні 2017 року ваша дитина буде навчатися в одному з найкращих зарубіжних вишів.

Західна модель освіти значно відрізняється своєю гнучкістю, дозволяє вступати до вищих навчальних закладів кілька разів на рік і надає можливість студентові вибрати найбільш оптимальну для нього програму.

Така система може здатися українському споживачеві незвичайною, адже всі звикли до того, що навчальний рік розпочинається 1 вересня, але для іноземних студентів вона абсолютно стандартна. Ба більше, це допомагає оптимізувати навчальний процес і отримати освіту в коротші терміни.

Головне в цьому процесі - оперативність у підготовці аплікаційних документів і документів для студентської візи.

Остаточна дата подачі документів - 15 листопада.

Програми провідних вишів Великобританії, США і Канади чудово підійдуть випускникам, які не втупили до вищих навчальних закладів цього року або розчарувалися в своєму університеті; випускникам бакалаврату, які бажають отримати диплом магістра за кордоном; а також молодим фахівцям, які для просування кар'єрними сходами розглядають вищу освіту в іноземному ВНЗ.

У багатьох випадках вступити до університету відразу на академічну програму - дуже складно. Це пов'язано, в першу чергу, з недостатнім рівнем знання англійської мови і необхідністю здати той чи інший профільний іспит. Тому у студентів є можливість пройти підготовчий курс, щоб гарантовано у вересні 2017 року перейти на основне навчання в бажаних виших.

Докладніше про зимові програми за кордоном і умови вступу можна почитати тут:

Звертайтеся в DEC education по безкоштовну консультацію.

Експерти DEC education допоможуть з оформленням документів, вибором програми, а також забезпечать оперативну комунікацію з навчальним закладом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram