ГоловнаСуспільствоВійна

ГУР оприлюднило прізвища більш ніж 30 артилеристів ЗС РФ, які воюють на Донбасі

ГУР оприлюднило прізвища більш ніж 30 артилеристів ЗС РФ, які воюють на Донбасі

Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило список російських військовослужбовців Збройних сил Російської Федерації - артилеристів 5-ї окремої мотострілкової бригади (в/ч 08805, Макіївка) 1-го армійського корпусу (Донецьк) Центру територіальних військ Південного ВО, які беруть участь у бойових діях на території Донбасу.

В оприлюдненому на сайті списку вказано командний склад артилерійських підрозділів 5 омсбр: начальник артилерії бригади - начальник відділення артилерії Сергій Іванов, заступник начальника штабу артилерії Андрій Баченко.

Крім того, представлені списки більш ніж 30 військових у складі гаубичного самохідно-артилерійського та гаубичного артилерійського дивізіонів цієї бригади.

Як зазначено, останнім часом провокаційні обстріли зафіксовані в Донецьку, Ясинуватій, Оленівці та Докучаєвську. З початку липня відзначали періодичне перекидання артилерійських підрозділів 5 омсбр на Донецький напрямок для ведення вогню по Авдіївці, Пісках і Водяному.

Як повідомляли раніше, секретар Ради національної безпеки Олександр Турчинов не відкидає повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram