ГоловнаСуспільствоПодії

Один із підозрюваних у вбивстві бійця АТО в Києві здався міліції

Ще двоє підозрюваних - у розшуку

Один із підозрюваних у вбивстві бійця АТО в Києві здався міліції
Подозреваемый Вадим Козаченко
Фото: Илья Костин / Facebook

Один із підозрюваних у вбивстві демобілізованого бійця 12-го окремого мотопіхотного батальйону Артема Приходька здався правоохоронним органам і тепер у СІЗО.

Про це повідомив адвокат Ілля Костін на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Прийшов з повинною Козаченко Вадим. Сьогодні обрано запобіжний захід - утримання під вартою 60 днів. Лук'янівське СІЗО", - написав Костін.

Він також підкреслив, що в розшуку досі перебувають двоє інших підозрюваних - Артур Бірюк та Євген Корнейко. За його інформацією, вони можуть бути пов'язані з розповсюдженням наркотиків.

"Бірюк стріляв по хлопцях. Корнейко вбив Артема Приходька. Навмисно розчавив його машиною, коли втікав від обурених хлопців і поліції... Завтра буде орієнтування, яке надасть міліція. А поки що це їхні обличчя. Перший - Корнейко. Жека-Боксерчик. Убивця. Другий - Бірюк. Стріляв по хлопцях", - додав адвокат.

Фото: Ілля Костін / Facebook
Нагадаємо, в ніч із 26 проти 27 вересня компанія учасників АТО відзначала в кафе "Пальміра" у Святошинському районі Києва демобілізацію третьої хвилі. Між демобілізованими бійцями і місцевими відвідувачами кафе сталася сутичка, в результаті якої загинув Артем Приходько.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram