ГоловнаСуспільствоПодії

У дорожній аварії загинула актриса і телеведуча Марина Голуб

Обставини ДТП з'ясовують.

У дорожній аварії загинула актриса і телеведуча Марина Голуб
Марина Голуб
Фото: tert.am

Актриса і телеведуча Марина Голуб загинула в ДТП у Москві минулої ночі, повідомили в департаменті охорони здоров'я Москви.

За даними департаменту, ДТП сталася опівночі на перетині проспекту Вернадського та вулиці Лобачевського, повідомляє "Інтерфакс".

"У цій аварії загинули Голуб і чоловік, особу якого зараз встановлюють", - повідомили в департаменті.

У департаменті зазначили, що виклик на станцію "швидкої допомоги" надійшов від перехожого. "Бригада медиків прибула на місце ДТП з 7-ї підстанції "Швидкої допомоги" через шість хвилин", - повідомили в департаменті.

Раніше джерело в правоохоронних органах сказало, що учасниками аварії стали чотири автомобілі - "Хюндай", "КІА", "Лада" та "Кадиллак".

Обставини ДТП зараз з'ясовують. За попередньою інформацією, Голуб перебувала на задньому сидінні "Хюндаю", коли в машину на великій швидкості врізався "Кадиллак".

Актриса Марина Голуб народилася 1957 року. Закінчила школу-студію МХАТ. 1995-го указом президента Росії Марині Голуб було присвоєно звання Народної артистки Росії. На телебаченні Голуб вела передачі "Ранкова пошта", "Доброго ранку!" і "Ех, Семенівно!". Останнім часом була однією з учасниць програми "Дівчата" на телеканалі "Росія".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram