ГоловнаПраво

Трьом підозрюваним у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова продовжили арешт на 2 місяці

Ще одному підозрюваному - неповнолітньому синові поліцейського Петровця - суд продовжив запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Трьом підозрюваним у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова продовжили арешт на 2 місяці
Кирилл Тлявов с мамой
Фото: fakty.ua

Переяславський районний суд 24 лютого продовжив запобіжний захід трьом підозрюваним в убивстві 5-річного Кирила Тлявова.

Колишніх поліцейських Володимира Петровця, Івана Приходька та цивільного Дмитра Кривошея залишили під вартою ще на два місяці.

Про це інформує hromadske.

Як і в попередньому рішенні, суд залишив без альтернативи запобіжний захід Приходька, а Петровцю і Кривошею дав можливість внесення застави в розмірі 273 тис. гривень.

Ще одному підозрюваному - неповнолітньому синові Володимира Петровця - суд продовжив запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Справа Кирила Тлявова: як розслідували вбивство п\'ятірічного хлопчика

Нагадаємо, 31 травня в місті Переяслав-Хмельницький п'ятирічний хлопчик, який грав біля власного будинку, отримав вогнепальне поранення в голову. Закривавлену дитину знайшли рідні та доставили в лікарню. Хлопчика прооперували і перевезли до Києва, проте медикам не вдалося його врятувати.

4 червня Голосіївський суд Києва заарештував двох підозрюваних у вбивстві хлопчика - патрульного Івана Приходька та поліцейського Володимира Петровця.

5 листопада головному фігуранту - інспектору поліції - повідомили про підозру у вбивстві, що скоєне з необережності. Повідомлялося, що зброю, з якої був зроблений постріл, на той момент не знайшли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram