ГоловнаПолітика

Нардепи почали збір підписів за відставку спікера парламенту Стефанчука, – Ірина Геращенко (оновлено)

Для реєстрації проєкту постанови потрібно зібрати 150 підписів нардепів.

Нардепи почали збір підписів за відставку спікера парламенту Стефанчука, – Ірина Геращенко (оновлено)
Руслан Стефанчук
Фото: Макс Левин

Нардеп Ірина Геращенко повідомила, що у парламенті почали збір підписів за відставку спікера Руслана Стефанчука.

За її словами, йому закидають неспроможність організувати нормальну роботу парламенту, систематичне порушення регламенту, цькування опозиції, неповагу до ВР і перешкоджання діяльності народних депутатів як в залі, так і в міжпарламентській діяльності.

Зазначимо, що для реєстрації проєкту постанови про відставку спікера необхідно зібрати мінімум 150 підписів народних депутатів.

Оновлено. Зі свого боку, нардеп Єгор Чернєв повідомив, що його колега Олексій Гончаренко збирає підписи за відставку спікера Стефанчука.

“Коли політики під час війни заради вузькополітичних інтересів готові вносити розкол та дестабілізувати законодавчий орган влади - це означає, що політикум хворий і втрачає інстинкт самозбереження. Нехай Олексій ще спробує ініціювати відставку уряду та імпічмент Президента на радість ворогу”, - написав Чернєв.

Також нагадаємо, що сьогодні Глава фракції “Слуг народу” у Раді Давид Арахамія повідомив, що законопроєкт про мобілізацію повернули на доопрацювання Уряду. Арахамія зауважив, що деякі положення законопроєкту прямо порушують права людини, а деякі не є оптимально сформульовані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram