ГоловнаПолітика

Ексзаступниця міністра інфраструктури Клітіна закликала боротися з "політичними проститутами" і вступати в її партію

Звільнена Криклієм колишня чиновниця вважає, що в жінок більше шансів подолати корупцію.

Ексзаступниця міністра інфраструктури Клітіна закликала боротися з "політичними проститутами" і вступати в її партію
Александра Клитина
Фото: Скриншот

Колишня заступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна оголосила про створення своєї партії "Україна проти корупції" та закликала боротися з "політичними проститутами". Про це вона заявила у відеозверненні, оприлюдненому на її сторінці в Facebook.

Клітіна повідомила, що в жінок є більше шансів подолати корупцію, але вони "раді кожному справжньому чоловікові, який вирішив нас підтримати".

"Основним напрямом буде очищення України від корупціонерів, політичних проститутів і їх схем, які душать розвиток економіки і призводять до збіднення українців... Сама партія планується лівоцентристського характеру з сильним екологічним напрямом... Захист тварин і екологічне спрямування очолить член ГО Комітету боротьби з корупцією та організованою злочинністю Ірина Ольховська", - йдеться в повідомленні на сторінці Клітіної.

Вона також заявила, що міністр інфраструктури Криклій не просто звільнив її, а "облив брудом так, що до цих пір не схаменулася".

У відеозверненні вона заявила, що вирішила боротися з корупцією самостійно, тому що немає надії на цих ідіотів у штанах". 

Нагадаємо, в листопаді 2019 року пранкери опублікували листування з Клітіною, запитавши, чи зможе вона "потягнути міністерство", тому що "Владом (міністром інфраструктури Криклієм, - ред.) незадоволений Вова".

Клітіна відповіла, що змогла б, і розкритикувала міністра Владислава Криклія за те, що він "наблизив до себе [держсекретаря МІУ] Галещук", який "ще китайський експрес розкрадав при Янику". Вона також заявила, нібито Криклій відсунув її від "Укрзалізниці", оскільки "вони щось крутять-мутять з тендерами на локомотиви".

Після цього Владислав Криклій заявив, що проситиме Кабінет Міністрів звільнити заступницю міністра Олександру Клітіну через її листування з пранкерами.

27 листопада Кабінет Міністрів звільнив заступницю міністра інфраструктури Олександру Клітіну. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram