ГоловнаПолітика

Трансляція онлайн-дискусії "Позиція Заходу: санкції проти Росії і можливості для України" Трансляция

О 15:00 на YouTube-каналі фонду «Відкрий Україну» починається трансляція онлайн дискусії Київського Безпекового Форуму, присвячена колективній політиці Заходу проти агресії Росії і в підтримку України.

8 червня 2020 року співголови двопартійної Групи підтримки України в Конгресі Сполучених Штатів закликали уряд США застосувати санкції проти російських компаній, які зважаться продовжити будівництво магістрального газопроводу Північний потік-2.

11 червня Північноатлантична рада, керівний орган НАТО, прийняв рішення про надання Україні нового статусу партнера з розширеними можливостями, свідчить про появу нової якості наших відносин на шляху до повноправного членства України в Альянсі.

· Нові санкції Заходу проти Росії.

· Нові можливості НАТО для України.

· Як зупинити російську енергетичну окупацію в Європі?

· Що означає новий статус України в партнерстві з НАТО?

· Як зміцнювати єдність Заходу і захищати Україну?

Ці питання обговорять авторитетні гості нашого Форуму.

- Марсі Каптур, видатний американський політик, член Конгресу США, член Демократичної партії і співголова Групи підтримки України в Конгресі Сполучених Штатів.

- Д-р Майкл Карпентер, виконавчий директор Пенн-Байден Центру дипломатії і глобальної взаємодії, колишній заступник помічника міністра оборони і зовнішньополітичний радник віцепрезидента США Джо Байдена.

- Посол Олександр Вершбоу, відомий американський дипломат, відзначений найвищою нагородою Державного департаменту США, колишній посол при НАТО в 1997-2001 роках і в Росії у 2001-2005 роках і колишній заступник Генерального секретаря НАТО.

Арсеній Яценюк, голова Київського Безпекового Форуму і прем'єр-міністр України у 2014-2016 роках.

- Данило Лубківський, заступник міністра закордонних справ України у 2014 році та член Наглядової ради фонду "Відкрий Україну".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram