ГоловнаПолітика

Зеленський призначив головою Вінницької ОДА керівника Держуправління, кавеенника Борзова

Борзов - зять керівника "Ліги сміху" Наума Барула, його дружина Ірина - депутат від "Слуги народу".

Зеленський призначив головою Вінницької ОДА керівника Держуправління, кавеенника Борзова
Сергей Борзов
Фото: Газета День

Президент Володимир Зеленський призначив головою Вінницької обласної державної адміністрації керівника Державного управління справами Сергія Борзова замість Владислава Скальського.

Про це йдеться в указах №236, 238 і 239 від 18 червня, опублікованих на сайті Офісу президента.

"Звільнити Скальського Владислава Володимировича з посади голови Вінницької обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою", - йдеться в указі №238.

Скальський займав посаду голови ОДА з вересня 2019 року, а до цього був заступником мера Вінниці.

"Звільнити Борзова Сергія Сергійовича з посади керівника Державного управління справами. Призначити Борзова Сергія Сергійовича головою Вінницької обласної державної адміністрації", - йдеться в указах №236 і 239. При цьому указом №235 Зеленський присвоїв Борзову другий ранг державного службовця.

Борзову 40 років. У 2006-2011 роках він був директором команди Клубу веселих і кмітливих "Вінницькі перці", в 2011-2012 роках - директором команди КВК "Збірна України", працював у телевізійному творчому об'єднанні "Олександр Масляков і Компанія".

У червні 2014 року президент Петро Порошенко призначив його заступником керівника Держуправління справами Сергія Березенка, а після проходження того в Раду Борзов рік виконував обов'язки керівника.

Після обрання президентом Зеленський у червні 2019 року звільнив на той час керівника ДУС Івана Куцика і уповноважив Борзова тимчасово виконувати його обов'язки.

У серпні 2019 року за результатами конкурсу Борзов очолив Держуправління справами.

Борзов - зять керівника "Ліги сміху" Наума Барула. Його дружина Ірина Борзова - депутат Ради від "Слуги народу", яка пройшла в парламент у мажоритарному окрузі у Вінницькій області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram