ГоловнаПолітика

Представники ОРДЛО братимуть участь у роботі ТКГ на постійній основі, - ОП

Денис Казанський і Сергій Гармаш представлятимуть ОРДО, Вадим Горан і Костянтин Лібстер - ОРЛО.

Представники ОРДЛО братимуть участь у роботі ТКГ на постійній основі, - ОП
Фото: v-variant.com.ua

Під час переговорів Тристоронньої контактної групи, які 10 червня відбулися в режимі відеоконференції, українська сторона поінформувала учасників консультацій про роботу радників української делегації - представників ОРДЛО України. Вони братимуть участь у роботі груп ТКГ і в форматі ТКГ на постійній основі.

Про це інформує пресслужба Офісу президента.

Відзначають, що вперше в складі української делегації в роботі політичної групи і безпосередньо ТКГ взяли активну участь представники окремих районів Донецької та Луганської областей України з метою проведення передбачених Мінськими домовленостями консультацій.

Окремі райони Донецької області представляли журналісти Денис Казанський і Сергій Гармаш, окремі райони Луганської області - голова міжнародної громадської організації, юрист Вадим Горан і лікар Костянтин Лібстер.

"Представники ОРДЛО України, запрошені з української сторони, наголосили на необхідності узгодження параметрів політичного врегулювання з виразниками інтересів понад 1,5 млн людей, які були змушені покинути свої домівки в результаті конфлікту", - йдеться в повідомленні.

Раніше віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков заявив, що питання про створення Консультативної ради з питань Донбасу вже не актуальне.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram