ГоловнаПолітика

Тимошенко запропонувала захист представникам місцевої влади, які виступили проти карантину

"Батьківщина" зробить усе можливе для захисту людей, які щодня працюють над вирішенням проблем простих українців".

Тимошенко запропонувала захист представникам місцевої влади, які виступили проти карантину
Фото: instagram.com/yulia_tymoshenko

Черкаси стали символом опору всієї країни подвійним стандартам, а представник "Батьківщини" - першим міським головою, який відкрито зважився стати на захист людей від несправедливості, яку під прикриттям карантину впроваджує нинішня влада. Таку думку висловила лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко у своєму Facebook.

"Не тільки Анатолій Бондаренко, а також народні депутати від нашої фракції, які приїхали його підтримати, прибули на допит до слідчого. Чим же завинив мер? Повернув роботу і можливість заробітку тисячам людей, чиї сім'ї через бездумний карантин уряду президента Зеленського опинилися на межі виживання. А ще зважився назвати речі своїми іменами. Сказав, що закон має бути одним для всіх. Що якщо влада закриває ресторани по всій країні, то це повинно поширюватися і на елітні заклади провладних депутатів. Неправильно дозволяти роботу мережевих фастфудів і гіпермаркетів, чиї доходи вимірюються мільярдами, і позбавляти дрібних підприємців можливості заробити кілька тисяч на ринках", - зазначила лідерка "Батьківщини".

Юлія Тимошенко обурилася тим, що президент і його ставленики "не бажають почути народ". Саме тому "Батьківщина" буде захищати представників місцевої влади, які, на відміну від президента і його більшості в парламенті, піклуються про людей і відстоюють їхні інтереси.

"Батьківщина" не може спокійно спостерігати, як голова держави, який повинен захищати права українців, системно порушує закон. Ми стаємо на захист мерів від свавілля президентської коаліції. Кожен мер, кожен рада, кожен депутат, незалежно від партійної приналежності, - можуть розраховувати на мою підтримку. Ви можете звернутися до мене в будь-який момент. Ми готові вам допомагати і робити все, щоб громади відчували себе вільними і захищеними", - запевнила голова партії.

Сьогодні саме мери і місцеві депутати, підкреслила Юлія Тимошенко, перебувають на передовій боротьби з наслідками епідемії та економічної кризи, викликаних невіглаством влади, яка за два місяці не змогла подбати навіть про медиків. "Батьківщина" зробить усе можливе для захисту людей, які щодня працюють над вирішенням проблем простих українців.

"І на останок. Особисто президентові. Не передавайте «гарячі привіти» мерам, не розібравшись зі своїми «велюровими» поплічниками! Не дратуйте країну, яка і без того кипить від обурення вашими подвійними стандартами. Згадайте, що замість того, щоб подолати епоху бідності, ви тільки посилили її. Виходьте з ресторанів до людей! Вони розкажуть, чого їм коштували ваші бездумна політика і примітивний піар", - закликала Юлія Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram